Interaktywny katalog świąteczny
W magazynie

VALDINOX AURUM PATELNIA 24CM

Cena: dostępna po zalogowaniu
SKU
0204003492
EAN
5902689851391
Ilość w opakowaniu:
6 szt.

Marka: VALDINOX

Dobra marka

Marka Valdinox podąża za najnowszymi trendami aranżacji kuchni. Z obserwacji tej powstała kolekcja Valdinox Aurum, której wygląd ma nawiązywać do kuchni orientalnej, a efekt ten ma potęgować imitacja mineralizowanej powłoki. Nowoczesność podkreślona jest przez design, jaki posiada garnek, czy patelnia z tej kolekcji.

Garnki, patelnie i rondle z kolekcji Valdinox Aurum wykonane zostały z aluminium, co czyni je wyjątkowo lekkimi. Produkowane są w technologii odkuwania (tzw. forged) co sprawia, że garnki i patelnie równomiernie się nagrzewają. Pokryte są powłoką nieprzywieralną, co zapewnia zdrowe gotowanie z małą ilością tłuszczu. Garnek, czy patelnia są także łatwe w utrzymaniu czystości – naczynie po przyrządzaniu na nim potraw wystarczy tylko opłukać wodą i przetrzeć suchą szmatką. Takie bezproblemowe gotowanie i czyszczenie umożliwia właśnie nieprzywieralna powłoka.

  • Valdinox Aurum to nowoczesna kolekcja, która łączy w sobie design z wytrzymałością i solidnością naczyń kuchennych
  • Garnki, brytfanny i patelnie wykonane są z aluminium, który jest odkuwany metodą forged
  • Patelnia pokryta jest warstwą nieprzywieralną. Dzięki niej nie przypalają się smażone potrawy, a garnek łatwo utrzymać w czystości
  • Gotowanie w naczyniach kuchennych Valdinox Aurum jest zdrowe, gdyż do smażenia wystarczy dodać tylko niewielką ilość tłuszczu
  • Wygodne uchwyty są delikatne w dotyku, dzięki powłoce soft touch. Uchwyty nie nagrzewają się
  • Zastosowanie grubych ścianek oraz dna w naczyniach sprawia, że są one odporne na deformacje, a także zapewniają równomierne rozprowadzenie ciepła
  • Valdinox Aurum jest doskonałym rozwiązaniem dla wszystkich rodzajów kuchenek (również indukcyjnych)
  • Solidność wykonania produktu, wydajność i ergonomia to wszystko sprawia, że Valdinox Aurum jest doskonałym rozwiązaniem nie tylko dla profesjonalistów, ale i pasjonatów sztuki gotowania